O nama

WE ARE MOBILITY

Da bismo ispunili svoju viziju - "We are mobility" - mi nastojimo pružiti što veću mobilnost cijeloj porodici

Djeca su za nas vrlo važan segment korisnika. Djeca u današnje vrijeme nisu dovoljno mobilna i aktivna i mi se trudimo da probudimo želju za aktivnošću kroz korištenje romobila koji su veoma zabavni, ali ujedno i veoma zdravi, kvalitetni i korisni za razvoj. I u tome uspijevamo, jer MICRO romobili nisu obični romobili. ;) Uz MICRO romobile dijete se osjeća slobodnim, jedva čeka da krene napolje na duže distance, a roditelji mogu biti zadovoljni jer vožnja romobila je vrlo zdrava aktivnost.

Odrasli su danas u sve većem fokusu naše pažnje, posebno oni koji putuju i aktivni su. Ključni elementi naše „urbane mobilnostisu kompaktnost naših proizvoda i kompaktibilnost s javnim prijevozom. Za razliku od bicikala, naši proizvodi se mogu prevoziti u bilo kojem trenutku, u bilo kojem prevoznom sredstvu, a briga o parking mjestu u blizini radnog mjesta, postaje prošlost. Ne čudi što je MICRO romobil postao najoptimalnija “last mile” opcija i glavni pratilac aktivnog života za mnogo ljudi. Danas, preko 250 slavnih osoba u svijetu koji koriste isključivo marku MICRO pridonosi ovom sve glamuroznijem faktoru.

Švicarski MICRO je poznat po kvalitetu, o čemu svjedoče brojne nagrade za najbolji dizajn, kvalitet i trajnost. Svi naši romobili imaju garanciju, a stopa reklamacija je na izuzetno niskom nivou i gotovo da reklamacija i nema

Svi MICRO proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih i netoksičnih materijala. Romobili su istovremeno lagani, čvrsti i veoma kompaktni. Točkovi su od talijanskog poliuretana (PU), najkvalitetnijeg i najtrajnijeg materijala koji se može koristiti za romobile, balans bicikla i kolica.

Kako je nama sigurnost na prvom mjestu, to je i sva dodatna oprema (kacige, štitnici i sl.) priznata od strane stručnjaka, posjeduje certifikat EN 1078 i veoma često se koristi i u profesionalnim sportskim klubovima, kao i nacionalnim reprezentacijama.


Mi kao ponosni ekskluzivni distributer MICRO proizvoda za Bosnu i Hercegovinu donosimo urbanu mobilnost sada i u našu zemlju.


Micro Mobil d.o.o.

Sjedište: Žrtava fašizma 2, 71000 Sarajevo, BiH.
ID broj: 4210173290003
PDV broj: 210173290003

Transakcijski račun: 1321902015016562 

NLB Banka d.d., Tuzla

INTERNET ADRESA: http://www.micro-romobil.ba
EMAIL: info@micro-romobil.ba
TELEFON: (00387) 062 31 35 20 

DIREKTOR PREDUZEĆA: Kenan Đonko