O nama

WE ARE MOBILITY

Da bismo ispunili svoju viziju - "We are mobility" - mi nastojimo pružiti što veću mobilnost cijeloj porodici. Djeca su za nas i dalje vrlo važan segment korisnika, posebno školska djeca. Njihov je često jedini domet slobode put do škole i ako mogu pokriti ovo putovanje mikro skuterom umjesto automobilom svojih roditelja, smatramo da nismo samo doprinijeli održavanju te slobode, već i znatnom smanjenju CO2.

Uostalom, voziti romobil je vrlo zdrava aktivnost.

Odrasli su danas u sve većem fokusu naše pažnje, posebno oni koji putuju i aktivni su. Ključni elementi naše „urbane mobilnosti“ su kompaktnost naših proizvoda i kompaktibilnost s javnim prijevozom. Za razliku od bicikala, naši proizvodi se mogu prevoziti u bilo kojem trenutku, u bilo kojem prevoznom sredstvu, a briga o parking mjestu u blizini radnog mjesta, postaje prošlost. Ne čudi što je Micro romobil postao najoptimalnija “last mile” opcija i glavni pratilac aktivnog života za mnogo ljudi. Danas, preko 250 slavnih osoba u svijetu koji koriste isključivo marku Micro pridonosi ovom sve glamuroznijem faktoru.

Švicarski Micro je poznat po kvalitetu, o čemu svjedoče brojne nagrade za najbolji dizajn, kvalitet i trajnost. Svi naši romobili imaju garanciju, a stopa reklamacija je na izuzetno niskom nivou i gotovo da reklamacija i nema. 

Svi Micro proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih i netoksičnih materijala. Romobili su istovremeno lagani, čvrsti i veoma kompaktni. Točkovi su talijanskog poliuretana (PU), najkvalitetnijeg i najtrajnijeg materijala koji se može koristiti za romobile, balance bicikla i kolica.

Kako je nama sigurnost na prvom mjestu, to je i sva dodatna oprema (kacige, štitnici i sl.) priznata od strane stručnjaka i veoma često se koristi i u profesionalnim sportskim klubovima, kao i nacionalnim reprezentacijama.


Mi kao ponosni ekskluzivni distributer Micro proizvoda za Bosnu i Hercegovinu donosimo “urbanu mobilnost” sada i u našu zemlju.Micro Mobil d.o.o.

Sjedište: Žrtava fašizma 2, 71000 Sarajevo, BiH.
ID broj: 4210173290003
PDV broj: 210173290003

Transakcijski račun: 1321902015016562 

NLB Banka d.d., Tuzla

INTERNET ADRESA: http://www.micro-romobil.ba
EMAIL: info@micro-romobil.ba
TELEFON: (00387) 062 31 35 20 

DIREKTOR PREDUZEĆA: Kenan Đonko