Novosti

Juni/Lipanj 2020.

Akcija na Micro Mini 3u1 Sporty modele


15.6. započela je posebna akcija na Micro Mini 3u1 Sporty romobile za vrijeme koje ovi modeli umjesto 195 KM, koštaju 175,50 KM. Pravo na akcijsku cijenu imaju svi koji naruče ovaj model najkasnije do 30.6.2020.g.

                                                                                                                           

Maj/Svibanj 2020.

Partnerska prodajna mreža    


Od sada Micro romobile i Micro opremu možete kupiti i kod naših partnera - ovlaštenih trgovaca Micro Mobil d.o.o. i to:

- EBike Center (Sarajevo)

- Bracom / Disney Shop (Sarajevo)

- M - Bike Shop (Tuzla, Mostar i Sarajevo)

Više informacija o našim partnerima možete pronaći u rubrici "Prodajna mjesta" na našoj web stranici.

Vaš Micro!April/Travanj 2020.

Ozvaničena saradnja Saveza klizačkih sportova BiH i Micro Mobil d.o.o.


Dragi Microvci, obaviještavamo Vas da je Micro Mobil d.o.o., ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu svih proizvoda proizvedenih od strane švicarske kompanije “Micro Mobility Systems”, postao ponosni partner Saveza klizačkih sportova Bosne i Hercegovine.

Micro Mobility Systems je inovator i proizvođač romobila (klasičnih i električnih), dodatne opreme (zaštitne kacige, štitnici, ruksaci, i sl.), e-bicikala i drugih vezanih proizvoda namijenjenih profesionalcima, rekreativcima, djeci i odraslima. Brojne internacionalne nagrade (Reddot Design Award, Parent`s Choice Gold Award, Best Toy Award i druge) za najbolju funkcionalnost, trajnost, kvalitet i dizajn potvrđuju da je MICRO marka br. 1 u svijetu romobila i zaštitne opreme

Za početak saradnje, firma Micro Mobil je zajedno sa Savezom klizačkih sportova BIH, za potrebe organizacije škola klizanja i rolanja, obezbjedila određenu količinu zaštitne opreme (kacige), koja čini dio njenog bogatog asortimana.

U skoroj budućnosti, u Micro Mobil d.o.o. planiramo obogatiti ponudu sa opremom za klizanje jednog renomiranog svjetskog proizvođača, sa kojima su u pregovorima, kako bi ista bila dostupna i na teritoriji Bosne i Hercegovine po povoljnim uslovima.

Već od sada klizači  Saveza klizačkih sportova BiH  i članovi njihovih porodica mogu uživati u cijelom asortimanu proizvoda marke MICRO uz specijalne benefite i popuste za njih. 

Zainteresirani se mogu upoznati sa asortimanom proizvoda firme Micro Mobil na web stranici www.micro-romobil.ba, a prijavu za nabavku konkretnih artikala mogu uraditi preko maila info@micro-romobil.ba ili preko Facebook stranice Micro BiH.


Nema proizvoda za prikaz u ovoj kategoriji.